Linnehanddukar Snäckskal från Växbo Lin

Äntligen har vi packat upp de nya supersnygga linnehanddukarna Snäckskal från Växbo Lin. Stora generösa badlakan och mindre handdukar vävda i ett mönster inspirerat av havet och stranden där uppspolade snäckskal samlats. Mönstret gör att handduken får en härligt bubblig struktur då den tvättas. En snygg look för badrummet och skön att hålla i och torka sig med. Helt i linne förstås. Handdukarna är designade av Ingela Berntsson och vävda i Växbo utanför Bollnäs. Kvalitet och känsla rakt igenom som vanligt.

Helt enkelt en toppensnygg handduk i ljusblått, grafitgrått eller vitt!

Bilder: Snäckskal linnehanddukar från Växbo Lin

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>