Höstlov och ny inspiration

Ett höstlov har snabbt passerat, vips har en vecka på Glaciären i Sölden försvunnit. Efter dagar bland världscupsåkare, vikkäppar, storslalomsvängar och glada ungar är inspirationen och arbetslusten på topp igen. Jag kavlar nu upp ärmarna för fullt för att få ordning på alla detaljer kring mina gamla och nya projekt. Ett nytt webshopsprojekt är strax klart för lansering, etikettstrulet för mina egna linnekollektioner är förhoppningsvis löst, ytterligare samarbeten diskuteras för fullt och så börjar advent pocka på ordentligt hos Svenska Inredningsbolaget. Nu har vi några veckor till kvar av höstrusk, sedan har vi förhoppningsvis en strålande vit advent med massor av levande ljus och adventspyssel. Jag gnor vidare samtidigt som jag med ett stort leende på läpparna minns tillbaka till träningslägret i Sölden förra veckan. Inte ens berget av skidprylar och underställ i hallen kan ta bort det leendet.

Bilder: ByCharlotte

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>