Sov gott på linnelakan

Ingen som känner mig kan ha missat att jag verkligen älskar linne och linnelakan. Det är verkligen det bästa att få krypa ned i sängkläder av 100% linne på kvällen. Som att sova i en härlig omfamning. Bädda snyggt och sov gott är mitt motto! Och med linnelakan gör du både och.

Såg till min glädje att även Sköna hem tipsar om det fantastiska linnet till sovrummet. En härlig bildkavalkad av sängar bäddade med linne. Titta in och inspireras! Sängkläderna hittar du sedan hos Svenska Inredningsbolaget förstås.

Som sagt, bädda snyggt och sov gott!

Bilder: Axlings linne och ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>