Inspiration inför kommande julpyntande

De stora varuhusen har nu startat upp julen. Det är bara oktober och man kan ju tycka vad man vill om det. Det är mindre än tio veckor kvar till julafton hur som helst så julen och julpyntet börjar smyga sig på vare sig vi vill eller inte. En del av oss går igång på det helt och fullt samtidigt som några andra inte orkar med hela ruljansen lika mycket. Det finns ett sätt att fira jul för alla.

Lite julrött och julinspirerat finns nu även hos Svenska Inredningsbolaget. Många juligt röda kuddar och tyger på metervara bland annat. Nytt och fräscht från Shyness. Kuddarna Destiny med två olika sidor och snygga knytband passar utmärkt för att skapa lite julstämning i soffan. Eller varför inte sy något själv av metervaran Destiny, ett tyg med rött mönster som för tankarna till snöflingor. Snöflingor som jag faktiskt börjar längta lite efter. På några ställen i Sverige har den första snön redan kommit, dock inte hit till mig. Jag får ta mig till snön på annat sätt på höstlovet helt enkelt. Tills dess får de röda Destiny-flingorna duga så länge.

Bilder: Shyness Interior och ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>