Leilas general store på Hem och Villamässan

Fredagen ägnades åt Hem och Villamässan i Älvsjö, precis som jag planerat och det var väl ungefär som jag trodde också. Inga stora överraskningar en väldig massa badrumsinredningar, dörrar och utomhusspa. Ett litet bastuhus och en liten behändig badtunna förälskade jag mig dock i. Båda vedeldade och i vackert trä! Dessa får jag väl sätt upp på den framtida önskelistan, för jag skulle så gärna vilja bada i tunna under bar himmel i vårt hus i skogen.

Mässans mest välbesökta monter imponerade dock stort på mig. Leilas general store måste ha drivit mer trafik och fler besökare än samtliga tillsammans. Jag är egentligen inget stort fan av att baka och jag är inte heller den typiske konsumenten för hennes produkter men en riktig stor guldstjärna för hur de håller ihop alltsammans. Det är sällan man ser ett så väl genomfört koncept, det är genomtänkt och snyggt utfört in i minsta detalj. Det är många som försökt men få som lyckats bygga en sådan webbplats som Leila har. En egen liten värld där man kan fastna och läsa recept, kolla på tv-klipp och hitta massor av bra tips på bakning och annat pyssel. Och så en snygg butik som komplement, en butik där du kan handla allt du behöver och mer där till. Som den webbnörd jag är så kan jag inte annat än bli imponerad och inspirerad. Hatten av Leila Linderholm & Co.

Bild: ByCharlotte, emaljkannor hos Leilas general store på Hem och Villamässan.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>