Hem och Villa mässan och stickade tröjor

Laddar vid köksbordet inför veckans sista dag. En kopp kaffe och en diger att göra lista vid datorn, blicken på den färgsprakande rönnen som står utanför balkongdörren. Det trädet är verkligen härligt att ha precis utanför köksfönstret. Först röda bär i klasar och sedan denna färgprakt i orange och gult.

Strax blir det mässbesök. Jag ska ta mig ut till Älvsjö och Hem & Villa mässan. Spana in vad som bjuds och hoppas att det inte är alltför mycket pelletspannor utan lite mer flärd och inspiration för ögat. I alla fall ska jag svänga förbi Nordic Design Collective och hälsa på i deras fina monter. Kanske finns det också några badtunnor eller andra utebad? En dröm jag har till huset på landet, en dröm som kanske går i uppfyllelse en dag. Den som lever får se.

Eftermiddagen går sedan i de stickade tröjornas tecken eftersom jag ska hjälpa fantastiska Pernilla Svenre i butiken på Björngårdsgatan. Detta lilla härliga krypin fyllt av de vackraste ulltröjor. Så för att hinna igenom denna späckade dag så är det väl bara att kavla upp ärmarna på tröjan och köra.

Bild: Pernilla Svenre, Läs mer om cykeln här.

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>