Kontakter leder dig framåt mot nya kollektioner

Då man inte vet själv hur man ska göra och själv har de rätta kontakterna är det ju fantastiskt med vänner som både vet har en massa kontakter. Som egen företagare (och annars också förstås) är jag så himla glad över mina vänner som vet allt det där jag själv inte vet. Det är allt i från patentfrågor till produktutveckling. Tack kära vänner!

I går var en heldag med pannan i djupa kreativa veck för att få ordning på Liints linnekollektioner. Jag har de första produktproverna på bland annat sängkläder på väg från fabrik och nu ritas en fortsättning med fokus på badrummet. Åh vad jag älskar att leka fram nya vackra produkter med linnetyget som utgångspunkt. Det blev mycket kaffedrickande igår och övriga cafégäster funderade nog några extra varv då vi hade morgonrocksprovning för att hitta de bästa skärningarna, längderna och storlekar. Men det bjuder vi på. Nu väntar jag på mina lådor med linnelakan och så skickar jag bästa Anna till fabriken med alla idéer och mått. Tänk de anande vi aldrig då vi gick på gymnasiet att vi massor av år senare skulle sy ihop. Eller så var det precis det vi gjorde. ”Hellre sy än illa labba” skrev du i min studentmössa. Så nu gör vi det, låt oss sy i massor!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>