Återbruk, DIY och blommiga datorväskor

Här händer det nya saker hela tiden och tur är väl det för tråkigt kan man ju inte gå runt att ha det. Och tråkigt har man aldrig då bästa Liselotte ramlar in på kontoret som ett yrväder med blommig datorväska och nya idéer. Idag var det dags att äntligen samla ihop lite provkollektioner, resttyger och lite annat smått och gott som blivit över. För det blir ju alltid det, lite saker över när man sysslar med tyger. Saker som inte riktigt håller måttet, har en skavank eller på annat sätt inte passar in i den ordinarie kollektionen. Tyg, särskilt linnetyg kan ju vara lite nyckfullt och mitt någonstans blir det ett vävfel eller något annat. Då samarbetar vi med Refo!

Nu är alltså planen mellan Svenska Inredningsbolaget och Refo satt lite mer konkret och det kommer att bli en återbrukad julkollektion som kommer att säljas hos Svenska Inredningsbolaget. Ett återbrukssamarbete helt enkelt. Vi har saker som kan göras om och de har personerna som kan göra om dem. Syglada, kreativa och härliga människor som  tar något uttjänt och gör något nytt och fint av det. Ett kretsloppstänk som känns helt rätt. Långt ifrån slit och släng. Refo gör så mycket mer så det känns otroligt kul att få göra något konkret tillsammans med dem.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>