Ny favoritklänning

Egentligen är jag en riktig byxtjej, men trots det faller jag pladask för andra plagg. En färg, en skärning, någon detalj eller söm som lyfter det där plagget till något jag vet att jag kommer att älska länge. I går hittade jag en ny favoritklänning, en petrolblå med snygg form och fina sömmar. Den perfekta höstklänningen är inhandlad och ett nytt favoritmärke har hittats. Fever, retroinspirerade klänningar från London. Stor kärlek till de allra flesta av plaggen!

Bild: Fever London

Det bästa av allt är att det är några av vännerna som öppnat butik i Vasastan i Stockholm, Coola tanten på Vikingagatan. Jag fick öppningsmingla med dem i går. Alltid lika roligt att få hänga lite med trevliga och roliga människor bland fina saker och mysig lokal. Bilderna därifrån får stanna på instagram eftersom de blev så gryniga. Men ni som är i kvarteren, passa på att kika in hos dem!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>