Alla nyheter från Chhatwal & Johnsson på plats

Så är äntligen de allra sista kartongerna på plats. Ibland är logistiken det svåraste med att driva ehandel, särskilt att få sakerna att hamna vid rätt dörr då jag är på plats. Men det löste sig i går och jag fick mina efterläntade lådor. Då jag öppnade dem spred sig en lätt doft av Indien. Den där speciella doften som bara finns där och minnena från alla fantastiska resor dit kommer fram. Åh vad jag längtar tillbaka. Det börjar verkligen bli dags igen men vi får se när det hinns med.

Hur som helst så har vi nu samtliga påslakanset, extra örngott, överkast, kuddfodral och shams från Chhatwal & Johnsson här hos oss! Det firar vi med att ge 15% i rabatt på hela det sortimentet. Det är så vacker alltsammans så passa på att hitta just dina favoriter! Eller fyll på det du redan har. Erbjudandet gäller tom fredag 27 september och rabatten dras automatiskt i kassan.

Extra gilla på dessa inredningstextiler är att de är ekologiska, samtliga sängkläder är dessutom GOTS-certifierade.

Bild: Chhatwal & Johnsson

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>