Kuddar och kuddfodral i höstsolen

Lagom till helgen skiner höstsolen igen. Fantastisk tajming på den tycker jag! Utanför kontorsdörren tjoar byggjobbarna lite extra just nu, en stor kranbil har parkerat lite elegant på trottoaren så att jag får krypa i och ut i lokalen idag. Snart, snart hoppas jag att vindslägenhetsbygget i huset är färdigt så att jag kan få lite lugn och ro igen. Det märks att det är på sluttampen, precis som med alla projekt så springs det extra fort då, tusen småsaker som ska fixas. Tur att jag slipper blanda mig i detta tänker jag.

Idag är det annars mycket kuddar här på lagret, en massa nyheter i form av kuddfodral från Chhatwal & Johnsson, Axlings och strax också från Shyness. Kuddar kan man definitivt aldrig få för många av, det är min bestämda uppfattningen. Det är dessutom så enkelt att förnya, bara byt kuddvar på innerkudden och så vips en ny soffa (eller i alla fall nästan). Just nu älskar jag kuddarna i veckat linne från Axlings lite extra. Tunn fin linne i benvit eller natur med en lite ostrukturerat veckad framsida. Stort hjärta på dessa till höstinredningen.

Annars kan jag ju tänka mig att sjunka ner i höstsolen i soffan som Shyness plåtat. Det är så härligt att suga i sig av höstsolen och ladda batterierna. Tids nog kommer mörkret.

Strax dags för en skön helg!

Bilder: Axlings linne och Shyness Interior

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>