En höstmarkör

Den otroligt varma höst vi strosat runt i tog slut idag känns det som. Åtminstone jag vaknade upp till ett rejält höstregn. Det var bara att hala fram paraply och vattenpölssäkra skor och vandra till kontoret. Cykeln kändes inte som ett alternativ. Men det här är absolut ingen klagosång jag är mer än beredd på höstfeeling nu. Klar luft och gula löv i högar, fram med den stickade tröjan och kängorna. Jag gillar hösten!

Fast det klart, det är svårt att skilja på årstiderna ibland. På jobbet packar jag upp höstnyheterna och förbereder stort för julen som kommer inom strax. Privat vägrar jag tänka julen just nu, den känns avlägsen där. Dock provade vi oss igenom vinterkläder och skidprylar i går för att vara beredda inför träningsläger och resa till Sölden på höstlovet i slutet av oktober. Det är ju jättesnart och ska nya fartdräkter, ryggskydd och slalomskidor hinna fram i tid så är det ju hög tid att beställa. Barn växer som bekant och mycket passar inte efter ett sommarhalvår i garderoben.

Nu regnar det, på tvären, igen och jag kanske tar tillbaka det där med att jag gillar hösten… Jag återgår till att förbereda inför den kommande leveransen av sängkläder, överkast och kuddar från Chhatwal & Johnsson. Alltsammans kommer in till Svenska Inredningsbolaget i slutet av september. En riktigt efterlängtad leverans!

Bild: Chhatwal & Johnsson

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>