Fredagstriss med rött linne till sovrummet

Fredag och strax dags för en skön helg. Jag ser fram emot att tillbringa några dagar i en solig skogsglänta och leva lite torparliv. Kanske hittar vi äntligen några svampar, kanske blir det ett sista dopp i sjön men framförallt lugn och ro och lite brasmys. Jag startar helgen med att bädda rent och höstfräscht med varmt rött. Rödrandiga linnelakan är absoluta favoriter hemma hos oss så här på hösten. Som inspiration bjuder jag på en triss i varmt rött linne. Linnelakan med bolsterrand, en avlång kudde med tofsar i samma tyg och som avslut ett lapptäcke i linne. Trevlig hösthelg!

Bilder: Axlings linne

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>