Färg, linne och hantverk från Växbo Lin

Hela dagen i går gick åt till att packa upp den stora leveransen från Växbo Lin. Lådor fyllda med smällkarameller av linne. Jag älskar verkligen deras sätt att ta ut svängarna och gå långt i från de traditionella färgskalorna då det gäller linne och linnetyg. Lime, cerise, turkos kombinerat med lite lugnare färgtoner. Det finns en färg för alla är mitt mantra nu när jag sitter här och har redigerat alla bilder och skrivit alla texter. Oavsett vad du har för stil och färgval hemma så kommer en av Växbo Lins handdukar, disktrasor, torkmattor eller annat bli ett utropstecken och en snygg färgaccent. Jag är helt beroende av dessa små smycken i vardagen i mitt eget hem.

Hela mitt sortiment från Växbo Lin hittar du här. Saknar du något så ordnar vi hem det utan problem.

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>