Snygg dvd-förpackning

I min brevlåda damp ett tjockt brev ner. Bara det att få brev, ett riktigt brev med frimärken, är en kul sak. Extra kul är det ju att upptäcka att det är en otroligt snyggt förpackad dvd från Japan. En dvd där mitt japanska tv-äventyr förpackats med andra äventyr i Polen och Turkiet. Det är en otrolig märklig känsla att se en dvd där man inte förstår ett ord av språket. Men den är snyggt gjord och jag gillar japanernas nogrannhet ända ut i minsta detalj. Särskilt förpackningen, det är absolut ingen plastask eller vanligt vitt pappkuvert som den levereras i. Ett enkelt men supersnyggt fodral i oblekt papper, där skivan glider fram lite elegant då man öppnar, tillsammans med en liten bok. Alltsammans ihopsatt på ett genomtänkt sätt. Varför, varför lägger vi i Sverige så lite krut på våra förpackningar? Det är verkligen synd tycker jag. Fram med fler snygga förpackningar till folket helt enkelt!

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>