Nybäddat med linnelakan och Shyness Dawn

Att bädda rent  sängen är bland det bästa jag vet. Det blir både snyggt och så får man rena fräscha sängkläder och lite extra puffiga kuddar att krypa ned i på kvällen. Senast jag bäddade om på landet så blev det en snygg kombo av linnelakan och Shyness Dawn i marin. Ett underlakan i naturfärgat linne, örngott i naturfärgat linne och så påslakan och örngott i marin Dawn. Sober oblekt linne passar fantastiskt bra ihop med mönstrade Shynesslakan av alla färger. Allt måste inte vara samma man kan blanda lite som vill med både färger och material. Det här sov jag gott i, riktigt gott!

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>