Jubileum, Expressen och nya kollektioner

Time flies! Kalendern visar redan 2 juli och det betyder att sommaren rusar fram. Samtidigt har det varit så otroligt innehållsrika sommarveckor hittills att det känns som den har pågått i flera månader. Midsommar övergick till en hektisk vecka med Expressenbesök (mer info kommer) i vårt hus i skogen, samtidigt firade Svenska Inredningsbolaget 5 år med stort jubileum både på webben och i visningslokalen på Högalidsgatan (tack alla som kom och hejade på mig). Efter denna intensiva vecka hängde jag sedan upp skylten för att få vara i fred och tänka. Ampelmann fick sätta stopp och jag ficka vara i fred bakom dörren. Så nu har jag skissat och gjort utkasten på Liints allra första kollektion. Sängkläder och handdukar i linne så klart, det är ju där mitt hjärta finns. Nu sitter sömmerskorna på fabriken och kikar igenom det hela för att se om det funkar som tänkt. De är proffsen som ska färdigställa alltsammans, så deras tips och råd är superviktiga. Jag är ju blott en ingenjör som kände ett svagt minne från teknologilektionerna då jag satte ihop skisserna.

Medan folk runt omkring mig förbereder för semester gasar jag vidare. Det här är ju så himla kul! Liints grafiska profil finns alldeles strax på plats också. Så nu ska det strax snickras webbplats. Hoppas, hoppas har jag tillräckligt på plats för att dra igång lite mer på riktigt med försäljning i augusti. Men kanhända är jag överoptimistisk här, vi får se. Vill man så går det på något sätt.

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>