Tygprover och excelark

De senaste dagarna har bestått av stora mängder tygprover, excelark och mailväxlingar. Jag räknar och ritar och frågar för att få ihop alltsammans kring mitt nya projekt Liint. Allt tar tid. Jättelång tid. Det är så många stenar att vända på och beslut att fatta, så många saker man inte tänkt på och aldrig gjort förut. Jag frågar och tänker, ritar och frågar igen, räknar och ritar om. Tack alla som kan svara! Tack till tålmodiga leverantörer och goda vänner! Nu stoppar jag strax undan alla mina tyger och listor en stund för att fira midsommar. Det är tur att man har en så tålmodig familj som orkar heja på i alla mina projekt. Störst tack till er!

Nu är det bara det sista kvar innan midsommarsillen. Posten, några ärenden och några sista kalkyler och ritningar:)

Passar också berätta att Svenska Inredningsbolaget fyller 5 år! Vi firar lite extra under nästa vecka så håll utkik i butiken och varmt välkommen till visningsbutiken! Läs mer här.

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>