Marin bäddning till sommarens sovrum

Den marinblå färgen passar fint i sovrummet året runt men jag blir absolut lite mer marint inspirerad under sommaren. Jag är definitivt ingen vattenmänniska och lever oftast mitt liv långt från hav och båtar, men det är något med den marinblå färgen som slår an en sträng hos mig under de varma sommarmånaderna. Och nu är det ju sommar på riktigt. Vi avverkade två skolavslutningar i går och barnen har sommarlov med sovmorgon och sommarlovstv, bad och extra mycket kompishäng. Plus en massa annat förstås. Jag har inte sommarlov, inte fullt ut men lunken blir en annan. Arbetsdagarna blir lite mer utsträckta med lite trevliga avbrott av diverse. Hej sommar hälsar jag glatt!

Hittade också denna fantastiska sommarfräscha sovrumsstyling på bloggen Killing Your Darlings. Marinblå Dawn och Daisy från Shyness är  uppbäddat. När man ser det bäddat tillsammans så här så ser man hur genomtänkta kollektionerna är, de matchar och blandas så fint med varandra. Kika in på bloggen Killing Your Darlings fantastiska sovrumsstyling här. Som hon skriver själv – Ett riktigt drömläge!

Bilderna nedan är Shyness Interiors egen styling av samma bäddset, dvs Dawn och Daisy.

Bilder: Shyness Interior

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>