Skolavslutningar och studentpresenter

Den blomstertid nu kommer! Alla våra glada studenter springer strax ut, redo för nya äventyr.

Maj försvann och nu har vi juni i kalendern. Denna skolavslutningsmånad sprängfylld av aktiviteter och förväntningar. Kanske väntar man på ett långt skönt sommarlov, kanske blir skoluppehållet lite längre om man är student med vit mössa på huvudet. Jag packar studentpresenter för fullt just nu. Kimonon är en av våra bästa studentpresenter, tillsammans med bra att ha saker till det kommande hemmet. Allt från kökshanddukar och disktrasor till påslakan och handdukar. Det är mycket som behövs då man strax är på väg att bygga eget bo. Så dessa paket med lite byggabo-glädje är så himla kul att packa ock skicka iväg. Jag försöker minnas vad jag själv fick i studentpresent men lyckas inte riktigt. Det var ju några år sedan. Ganska många faktiskt om man räknar efter. Så det gör jag inte utan nöjer mig med att konstatera att livet bjuder på både upp och nedgångar, men det är väl tur att man inte vet det då man står där lycklig med studentmössan på huvudet, studentpresenter runt halsen och hopp om en ljusnande framtid där allt är möjligt!

Bild: Shyness Interior

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>