10% rabatt på Shyness sortiment

Nu finns Shyness nya fräscha vårkollektion i butiken. Det är massor av nytt och fräscht till sovrummet att fynda där. Just nu har vi också 10% rabatt på hela Shyness sortiment! Gäller tom söndag 26 maj.

Det nya mönstret Denise finns nu även som sängkläder, den slingrande blomrankan passar alldeles utmärkt som bäddset. Även Delight finns i den nya färgen grått, så nu kan du bädda ditt sovrum i grått, marint och rött. Eller kanske en kombination av det ena och det andra, kanske till och med alla färgerna på en samma gång?

Även prydnadskuddarna har fått en grå kompis. Delight med de snygga knytbanden finns nu fyra färger, brun, röd, marin och grå. Använd dem som en liten kudde i sängen, lägg den i soffan eller ta med till uteplatsen och utemöblerna. Kuddar kan man aldrig få för många av!

Bilder: Shyness Interior

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>