Vaxat linnetyg, en snygg vaxduk

Jag älskar ju mina linnetyger och linnedukar och lägger dem gärna på bordet med dem både till vardag och till fest. Inne såväl som ute på balkongen eller på uteplatsen. Ett bord med duk känns mer inbjudande tycker jag. Men visst tröttnar även jag på att tvätta. Det spills ju en del vid måltiderna när familjen samlas. På något sätt så spills det oftare och med tristare saker (som tomatsås och annat) då duken är precis nypålagd. Det stämmer säkert inte men det känns så i alla fall, den först fläcken märks mest.

Så som en lösning på duk- och spillproblematiken nu till sommaren har jag tagit hem behandlat linnetyg på metervara, en linnevaxduk alltså. Nu kan du alltså duka med linneduk och du kan spilla hur mycket du vill. Det är bara att torka av med en disktrasa, en disktrasa som förstås också kan vara i linne. Så nu är det bara att klippa till en längd som passar bordet, den behöver ju inte ens fållas utan kan läggas på matbordet direkt. Enklare kan det ju inte bli!

Vaxduken i linne finns i två färger dels i natur och så i grått. En av varje kanske?

Bild: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>