Gardiner och gardintyger från Växbo Lin

Låt solen strila in genom en linnegardin. Det lyfter verkligen rummet, jag lovar. Skira och vackra i glest vävt linnetyg, Växbo Lin erbjuder gardintyger vävda i regnbågens alla färger. Och nu finns äntligen hela sortimentet hos Svenska Inredningsbolaget. Tygerna klipps efter önskad längd på beställning så du kan sy gardinerna precis i den längd du vill ha.

Alla tygerna är vävda med en skyttelvävstol och därför har gardintygerna en fin vävd stadkant så att den inte behöver fållas i sidorna. Det finns alltså inga fula stadkanter och tygets hela bredd kan användas.

Linnetygerna finns med ränder och rutor i färg, vävda krispigt vita ränder och rutor eller enfärgade. Alla gardinerna har massor av struktur och en härlig linnekänsla. Vill du se innan du beställer så hjälper vi dig gärna med tygprover, berätta i ett mail vilket du är intresserad av så skickar vi det till dig. (info@svenskainredningsbolaget.se)

Låt rummet få ett nytt liv och låt försommarsolen skina in igenom en linnegardin!

 Bilder: Växbo Lin

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>