Pingsten och hänryckningens tid

Varje vår går så snabbt. Först är det februari i en evighet och sedan vips är det i mitten av maj. I år var det likadant. Först kallt och kallt och sedan en explosion av det gröna. Det är så ljuvligt då allt detta gröna fyller upp uterummet. I parken utanför kontoret finns ett buskage av Hägg, det doftar makalöst just nu. Mattan av scilla har börjat blomma ut men Häggens vita blommor slår nu ut med full kraft, och doft. Pingsthelgen har precis passerat i ett svisch och visst var det en hänryckningens tid på många sätt. Förutom det gröna vackra som prunkar så har vi festat loss bland ishockeyguld och schlageryra. Nu har vi måndag igen och här på lagret packar vi just nu morsdagspresenter för fullt. Mors alldeles egna dag är ju nu på söndag, 26 maj. Den italienska kimonon i bomullssatin är en populär sådan och det kan vi absolut förstå och vi håller med helt och fullt. Den är vacker och vardagslyxig, som gjord för att svepa in sig i både till frukosten och på väg till badbryggan!

Härliga försommar!

Bild: ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>