Tomatplantor i väntan på våren

Mina vänner är lite pyssligare än vad jag är. Det är tur det, att ha sådana vänner, för då spiller det liksom över ibland. Som de små och späda tomatplantorna som står tillsammans med en pumpaplanta i en trälåda. Små plantor som en vän till mig drivit upp och fått över. Trälådan är en av de som Årstidernas grönsaker levereras i. Tidningspapper i botten på lådan och så de små krukorna där i. Enkelt och praktiskt i väntan på att vårvärmen är här på riktigt. Det är snabbt gjort att bära ut dem i solen och så in igen på nätterna så att de inte fryser. Snyggt blev det också. Ibland är det inte så svårt att vara pysslig.

Bild: ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>