Hål överst på påslakanet?

Jag skissar just nu som bäst på nya linnelakan. Det innebär att jag letar febrilt efter det bästa linnetyget och funderar ut hur jag kan göra lakanen eleganta och smarta. Linnelakan är fantastiska men det spelar roll hur ett påslakan och örngott är designat tycker jag. För att få lite hjälp i från er så ställde jag en fråga på Svenska Inredningsbolagets Facebooksida. Ska det vara hål i överkant på påslakanet eller inte? Vad tycker du? In och rösta så att jag vet vad ni gillar bäst. Det har även blivit en diskussion om hur ett påslakan bör se ut i nederkanten. Knappar, knytband eller invik, eller ingenting?

Här hittar du frågorna på facebook. Hjälp mig gärna genom att gå in och rösta och kommentera. Tack för hjälpen!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>