Hemma hos Zucchi och Bassetti i Italien

Det är veckan innan påsk. Jag hänger inte alls med i svängarna i år. Det kanske beror på att påsken kommer väldigt tidigt i år och att vi fortfarande har full vinter ute. Ännu märkligare känns det att vi strax ska packa och bege oss på vår fantastiska inspirationsresa. Förra påsken tillbringade vi i Istanbul. I år blir det Iran och en hel vecka i Teheran med omnejd. Det ska bli något alldeles extra. Vi kommer att vara väl omhändertagna och det blir en helt magiskt bra vecka. På långfredagen packar vi oss i väg med ett stort leende.

Innan dess ska jag ha packat upp allt från den första italienleveransen. Det är en del pyssel med att få allt på plats men strax har jag även de nya bäddseten och underlakanen uppe i butiken. Tills dess bjuder jag på en inspirationsfilm. Behind the scenes hos Zucchi och Bassetti i det ljuvliga Italien. Det är snart varmt och skönt även här!

Filmen är lånad av zucchi.se.

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>