Kuddar som vårblommor

Soligt men kallt och våren dröjer. Jag gillar visserligen vårvintern men skulle vilja att solen fick värma lite mer än den tillåts göra just nu. Längtan efter att få sitta lutad mot den där soliga väggen och njuta känns stor just nu. Att få ta sin kaffekopp och sätta sig på balkongen igen. Det där lilla som ändå gör så mycket  vardagslunken.

Jag botar min vårlängtan med att plantera kuddar i hemmet så länge, som vårblommor. Färg känns precis som det jag behöver. Klickar av färg mot alla lugna naturtoner som mitt hemmet bjuder på annars. Enkelt och effektivt!

Bilder: ByCharlotte och Axlings linne

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>