Följ mig på Pinterest också

Ibland tar det lite längre tid att haka på roligheter. Jag skaffade ett konto på Pinterest för väldigt länge sedan men blev liksom inte riktigt fast, det lockade inte då. Nu har jag givit Pinterest en ny chans och verkligen tagit upp pinnandet på allvar. Som många andra inser jag att det är beroendeframkallande och ett härligt sätt att frossa i bilder. Jag provar mig fortfarande fram och bygger mina anslagstavlor allt eftersom. Finns du där? Vilka bör jag följa? Ge mig gärna förslag! Här finns jag om du vill följa mig, varmt välkommen till min värld där också!

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>