Ett år med ByCharlotte

Jag startade upp denna blogg för ganska precis ett år sedan med ett första blogginlägg från Italien och Dolomiterna. En liten alport med fantastisk skidåkning och god mat är  ett av mina bästa ställen att sortera tankar och starta om och starta upp. Då för ett år sedan blev ett av tankeresultaten denna blogg. Ett år senare är vi tillbaka på samma plats och under denna vecka blev det inga blogguppdateringar därifrån men väl mycket tankeverksamhet i de långa pisterna. Nu är  jag hemma igen med en ny arbetsvecka med bra inbokade möten för att se vad det kan bli av alla idéer jag har sorterat upp. Vi får se helt enkelt. En del blir av, annat blir skrotat, precis som det brukar bli. Bloggen kommer att växa vidare i alla fall!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>