Färgranna lapptäcken i linne

Just nu går jag i väntans tider. Det är ett litet glapp mellan säsongerna så här i februari och en bit in i mars ett glapp som kommer varje år men kan kännas lite onödigt långt ibland för den otålige. Nya färgglada och mönstrade kimonos är på väg in till webshopen tillsammans med nya fina påslakan från italien, kökshanddukar i härliga färger och Shyness nya grå kollektion. Axlings fantastiska lapptäcken kommer också i fler färger. Jag klämde på dem på mässan och de är så fantastiskt fina! Rött, grönt och blått kommer det att finnas att välja mellan. Jag har redan tagit emot några förhandsbeställningar på dem. Vill du boka ett så går det toppen. Kontakta mig och Svenska Inredningsbolaget så löser vi det med glädje. Jag är verkligen i grön sinnesstämning just nu så jag faller pladask för det i grönt. Men jag lovar de är alla lika vackra!

Lapptäcken sydda av restbitar från Axlings produktion. Återbruk när det är som bäst och vackrast!

De finns alla att beställa i tre olika storlekar:

150 x 195 – pris 1950:-
150 x  240 – pris 2875:-
240 x 240 – 4750:-

 

Bilder: Axlings linne

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>