Röda lakan till Alla hjärtans dag

Hela förmiddagen har jag suttit med tygprover utlagda, valt, klämt och känt, jämfört och funderat.  Min italienska leverantör , Zucchi och Bassetti, har varit här med höstens kollektionsprover. Som ett tecken denna Valentines Day så var det mycket rött. Vackert rött i olika nyanser. Så jag har bestämt mig att hösten kommer att bli mycket mer färgsprakande hos Svenska Inredningsbolaget än den någonsin varit tidigare. Naturligtvis tillsammans med andra färger som blåa toner och jordfärger. Delar några av mina minnesbilder (snabbt fångade med telefonen bara) så att ni kan se själva. Vad tror ni? Det asieninspirerade mönstret, det med fåglarna. Fong, som har funnits på kimono länge (de kommer in igen under mars månad). Sprakande röd Fong till sovrummet, så otroligt läckert. Det blir en fantastisk höst men först vårkollektionen förstås. Den har jag inne någon gång i mars.

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>