Marinblått och krispigt vitt i sovrummet

Som en kontrast till det gula jag bjöd på igår frossar jag idag i marinblått och krispigt vitt till sovrummet. Jag älskar dessa bäddningar och bilder från Shyness. Många kuddar, påslakan och örngott i mönstrat blått och vitaste vitt och så den svarta järnsängen. Snyggt snyggt! Kul var det också att surfa in på Sköna hem-bloggen Simplicity som också sjöng en lovsång för sovrummet. Vi är tydigen överrens om att det är viktigt att inte glömma bort det rummet vi hämtar våra krafter i. Jag har nya fräscha lakan att krypa ner i nu i kväll, hoppas ni också har det! Däremot har jag varken järnsäng eller en snygg vadderad sänggavel som finns på bild i Simplicitybloggen. Det får bli en framtida uppgift.

För den som vill ha mer sänggavelsinspiration kan hämta det här.

Här kommer den marinblå sovrumsinspirationen! Bäddat med Dawn och Daisy båda i marin, från svenska Shyness.

Bilder: Shyness Interior

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>