Stockholm Furniture Fair 2013

Att vilja men inte hinna och kunna, det är en eländig kombination. Möbelmässan, Stockholm Furniture Fair 2013, pågår just nu, tillsammans med event och utställningar på stan. Inget hinner jag med. Och surar lite förstås. Jag försöker läsa i kapp på nätet och kolla trendrapporteringar och bilder så gott det går. Förstås är det ju inte samma sak, inte alls på långa vägar. Dock gör många ett gott jobb med att filtrera, sortera och rapportera. Pastellspaningar från Husligheter, glänsande metall hos Studio Karin och ett Asplundsvep hos Trendenser.

Det jag mest av allt skulle vilja se är utställningen i bergrummet på Östasiatiska museet. Glass Elephant – skört glas och tunga industrirobotar i en poetisk installation. Där går ingenjören och glasälskaren i mig i gång på riktigt. En utställning som pågår till på lördag. Måtte jag hinna dit!

Bilder: Stockholmsmässans bildbank

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>