Delight och Denise i grått

Jag har precis packat upp en försmak av Shyness nya grå vårfärg. Bäddset och kuddar i grått är på väg och som start på den nya kollektionen finns metervara och band nu hos Svenska Inredningsbolaget. Glada är vi att få vara de som tjyvstartar lite med denna kollektion. Metervarorna i grått finns just nu bara hos just Svenska Inredningsbolaget. Kul tycker vi förstås! Tyget Delight och Denise och dekorationsbandet med blomrankor och snyggt bomullsband finns nu redo att förgylla ditt hem. En duk, en kudde, en gardin eller hissgardin – dags att plocka fram symaskinen!

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>