Duka bordet i vårgröna toner

Det är frostnupet ute, otroligt vackert vitt, men bistert kallt. Som slalommamma tillbringar jag mycket tid ute i kylan, det är bara att pälsa på och göra vad man kan för att hålla värmen. För som någon sa, först är det friskt och skönt sedan blir det bara kallt. Ligger någonting i det men jag är så tacksam att jag får hänga i slalombacke då jag väntar in barnens träning. Kan räkna upp många ställen jag skulle tycka vara sämre.

För att höja temperaturen letar jag igenom vårbilder efter Formexmässan. Och visst får man vår i sinnet när man ser detta vårgröna från Axlings linne! Jag kommer fortfarande inte att ha mycket av det dukade bordet på lager men tar som vanligt hem som beställningsvaror hos Svenska Inredningsbolaget. Kökshanddukarna Domino som ligger på bordet kommer dock att finnas i webbshopen. Njut av dukningen så länge, den härligt gröna! Ljuset har börjat återvända och snart kommer våren.

Bilder: Axlings linne

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>