Duka med kökshanddukar

Jag har plockat  runt och fotograferat om lite grann i dag, som omväxling till paketpackandet. Det blev ett stort fokus på kökshandduken, denna praktiska produkt. Lite som en schweizisk armékniv, en pryl man kan använda till nästan vad som helst. För de som känner mig vet att jag lätt snöar in på just kökshanddukar. Allt från gamla ärvda linnehanddukar till nya färgglada. Dagens favorit är schack, kökshandduken i halvlinne som finns i så många ljuvliga färger. Klassiskt rutig och himla användbar. Förutom just som kökshandduk använder jag den ofta då jag dukar. Bland annat som en tablett. Låt kökshandduken bryta av som en färgklick mot den enfärgade duken eller tvärtom ta en lugnare färg som matchar den mönstrade duken.

Idag, med det vita snölandskapet utanför fönstret, hittade jag dessutom en härlig bild på en dukning som gjordes en sensommar för något år sedan. Det är lätt att fastna i gamla minnen då man letar bland fotografier. Så mitt i allt det vita bjuder jag på lite sensommar äpplen och en solros!

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>