Snyggaste julgransfoten på snyggaste julgransmattan?

Granen står så grön och grann i stugan. Frågan är väl bara när man får ta in och klä den? Här råder olika traditioner märker jag runt omkring mig allt i från de som hårt håller på att granen inte ska kläs förrän juldagsmorgon eller på sin höjd kvällen innan till de som klär den veckan innan. Hur gör ni? Vad är den vanligaste  traditionen? När granen än tas in och kläs så är det vackert att grunda med en snygg julgransmatta och julgransfot och toppa med en stjärna av något slag. Snyggaste julgransfoten enligt mig är Stella från Drosselmeyer. (Ännu en snygg produkt från min kreativa granne som inspirerar mig mycket i mitt eget företagande.)  En enkel julgransfot gjuten i aluminium. Svensk design och svensk produktion, det gillas!

Bild: Drosselmeyer

Den julgransfoten placeras med fördel på den runda röda julgransmattan helt i linne. Röd med snörmakerier eller oblekt säckväv, vändbar så båda hållen fungerar lika bra. Men snyggast tycker jag att den röda sidan med slingan av linsnöre är förstås. Har jag rätt?

Bild: ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>