En pläd i julklapp?

Mjuka platta paket sägs ju vara det man inte vill ha. Stämmer det? Kanske går det över då man blir vuxen och inte länge trängtar efter hårda leksakspaket? Jag gillar hur som helst en blandning. Det finns massor av julklappar med mjukt innehåll jag skulle bli väldans glad åt!

En pläd i julklapp kanske? En mjuk skön och mångsidig pläd. Just nu kan du fynda bomullspläden Delight från Shyness hos Svenska Inredningsbolaget – 70% rabatt! Vackert röd eller klassiskt marin i mjuk skön bomull med snygga fransar. Perfekt både för eget adventsmys i soffan och vackra paket under granen!

Bilder: Shyness Interior

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>