Några dagar i Vilnius

Måndag och ny vecka, denna vecka blir definitivt på hemmaplan för att jobba i kapp det som missades förra veckan då jag hade förmånen att resa runt i Litauen. Det blev några hektiska dagar med Vilnius som bas. Guidad och varmt omhändertagen av Jolanta och Vaidiluté, två tjejer jag träffat  via nätverket Shenet. Två fantastiska entreprenörer med många lika fantastiska kontakter som jag blivit introducerad för. Det bubblar nu i huvudet av alla nya idéer om produkter, linne och textilproduktion till Svenska Inredningsbolaget. Det gäller att ta en sak i taget och sätta planerna i verket i någon form av turordning. Otålig som jag är så inser jag dock ändå att det kommer att ta lite tid innan jag fått allt på plats. Men resan är påbörjad, det är huvudsaken! Litauen och Vilnius var toppen i alla avseenden och jag hann till och med vara med på ett av deras nätverksmöten i det nyuppstartade Shenet i Vilnius. En sprudlande kväll på mysiga Shakespear hotel i Gamla stan, där jag också fick chansen att presentera mina tankar om ehandel, utmaningar och trender. Tack alla, tack Vilnius och snart blir det affärer!

 

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>