Fler tygrullar på lagret

Fredagspackar på lagret i dag. Solen skiner och det ser höstigt och kripspigt ut utanför fönstret. November är ju här och snart har vi advent, snabbt går tiden och det är lite svårt att hänga med i svängarna i bland. Julpyntet får stå tillbaka ett tag till men jag vill ändå visa det vackra tyget som kom med leveransen från Shyness i går. Denise på metervara, vitt lite kraftigare bomullstyg med tryckta röda blomrankor. Snyggt till jul och snyggt resten av året också. Det beror ju lite på vad man har runt omkring. Ibland känns rött väldigt juligt och ibland är det bara snyggt. det här tyget är både och. Metervaran Denise finns upplagd i butiken.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>