Zucchi, Shyness och Formex

Jag har bestämt mig för att utöka Svenska Inredningsbolagets sortiment av sängkläder från italienska Zucchi. Ett paket är på väg från Italien med två nyheter på bäddsidan och tre olika kimononos. Jag hoppas att det landar som det ska här hos mig i veckan. Det verkar lite si och så med logistikföretagen och chaufförerna för tillfället men förhoppningsvis är sommarvikarietiden över även där nu. Bäddset och Kimonos kommer upp i butiken så snart de finns hemma!

Även Shyness kommer med en del fina nyheter som jag naturligtvis fyller på sortimentet med. Det blir fler bäddset, överkast och vackra kuddar, allt i sober Shynessanda. Jag kommer även att finnas med som hjälpreda i Shyness monter på Formexmässan på fredag. Det ska verkligen bli superkul! Så denna höstmässa blir det både mässbesök för egen del (eller Svenska Inredningsbolagets del) och monterjobb. En ny erfarenhet:)

Välkommen höst!

Bilder: Shyness Interior

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>