Lyxiga linnelakan till hotellgästen

I dag är en dag fylld med paket och lådor in och paket och lådor ut. Det är full fart på lagret med andra ord. Det har kommit in fler av lavendelpåsarna i grovt linne, så nu finns de i lager igen för er som undrat. Annars är det mycket sängkläder just nu. Lakan i linne har kommit in men där försvinner de snabbt ut igen. Fler bolsterrandiga påslakan finns i lager med örngotten är dessvärre inte på ingång förrän om någon vecka. Som alltid kan ni kontakta mig för att förbeställa så skickar jag så snart de finns hemma igen!

Idag går också en sändning av det bolsterrandiga sänglinnet till ett riktigt smultronställe. Strömmared Östergården förbereder just nu för fullt för att öppna och ta emot gäster. Fantastisk miljö och trevligt bemötande, genomtänkt ut i detalj. Jag blir så glad då de tänker på gästens hela vistelse. Det är ju inte bara vackert för ögat, man erbjuds också en skön nattsömn i ljuvliga linnelakan. Den lyxen borde vara självklar att ge sina övernattande gäster! Lycka till med öppningen av ert paradis!

Bilder: ByCharlotte

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>