En dag med tv-kamera och tolk

Så har då alltså första inspelningsdagen med det japanska tv-teamet klarats av. Jag känner mig helt slut i både fötter och huvud efter en lång dag med nio japaner och en alltid närvarande kamera. Hur kul som helst har jag dock haft denna första inspelningsdag. Allt gick snabbt och krävde sin koncentration, att prata via tolk var ovant. Det blev bara några bilder med mobilen och knappt det. Jag ska försöka samla mina tankar och mig och ta nya tag inför nästa inspelningsdag på torsdag. Men först prata igenom packning med sonen som går till sjöss i två veckor.

Bilder: ByCharlotte

One comment

  1. Pingback: Textil och TV-inspelning | ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>