Stadsvandring, planering och manus

Två intensiva dagar i Stockholm, massor av design, textil, bollande av idéer och förslag inför kommande inspelningsdagar. Jag har visat mina godbitar vad gäller textil och design i Stockholm. De har frågat och undrat, jag har visat och berättat och mitt i allt visande och berättande växer deras manus och filmberättelse slutligen fram. Att prata med tolk kan vara lite lurigt men vi hittade vårt sätt och det här är verkligen otroligt kul att få vara med om! Vi tittade bland annat in på 10-gruppen på Götgatan. Där blev det dessutom lite väskshopping och vi kunde till och med få hjälp på japanskan av expediten.

Jag har en del accessoarer från 10-gruppen sedan länge. Påsnecessären är nog favoriten. Passar till mycket och förutom att vara praktisk på resan blir den en skön färgklick på hotelltoaletten.

Som en förlängning på besöket hos 10-gruppen spanade vi in Arlas förpackningar som Tom Hedqvist (en av grundarna och ägarna av 10-gruppen) formgivit. Att mjölkförpackningarna bjuder på små historier och annat gillade de också skarpt:)

Bilder: ByCharlotte

 

One comment

  1. Pingback: textil och TV-inspelning | ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>