Sommarfrukost och tv-planering

En dag i lugnet mitt emellan några Stockholmsdagar. I morgon träffar jag det japanska tv- och filmteamet för att planera tillsammans inför själva filmningen nästa vecka. Det ska bli spännande att se hur de syr ihop alltsammans. Det har varit många önskemål och mycket de skulle vilja ha med. Nu blir det svensk design med fokus på textil i detta avsnitt. Besök i favoritbutiker, någon park, en mataffär och så hemma hos mig. De har haft många frågor och jag har ett antal tillbaka. Jag gissar att det mesta klarnar efter våra möten denna vecka. Superkul ska det bli hur som helst!

Men nu är det fokus på semesterdag som gäller. De nybakta frukostbröden lockar så först morgonkaffet i lugn och ro. På schemat står sedan ett cykelpass på våra ljuvliga grusvägar och lite fönsterskrapning. Kanske ändras planerna man vet aldrig en dag som denna.

Bild: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>