Memory Lane till Dalhalla och Simple Minds

De senaste dagarna har doftat lite av minnen och nostalgi. Tåg till Uppsala i torsdags och en stunds strövande där. Det var många år sedan det var min hemstad, men en rolig tid! Ett kombinerat 20-årskalas och inflyttningsfest avslutade dagen. Som min man konstaterade, det var länge sedan man var så många i en sån liten lägenhet. Men så var det ju, då under de år man hade många vänner och små ytor. Nu är man mest glad att få ynnesten att gå på 20-årskalas. Minneskavalkaden avslutas med en konsert på Dalhalla i går. Simple Minds var där och gjorde sitt bästa för att ruska liv i oss numer medelålders, vi som gick på gymnasiet då det begav sig och det var en del år sedan. Publiken har åldrats, bandet likaså. Det tar längre tid att veva i gång alltsammans nu än det gjorde på åttiotalet:) men en fantastisk kväll blev det, i Dalhallas fantastiska miljö. Alla nöjda, Alive And Kicking!

Bilder: ByCharlotte

2 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>