Sommar med Ernst

Förra veckan startade han, Ernst med sina nya sommarprojekt. Jag lever utan tv och med trubbigt bredband här i skogen så jag har inte kollat ännu. Får göra det helt enkelt för att se vad han tänker göra av kraftstationen. Gamla industribyggnader går jag i gång på. Betong och tegel, tja det skulle jag tänka mig. Det är väl ingenjören i mig som vaknar till liv. Men nu har jag mitt faluröda gamla trähus, kärlek det med men på ett annat sätt. Jag får kolla ikapp helt enkelt så att jag är beredd till i morgon då nästa avsnitt sänds.

I augusti ska det byggas spa- och badavdelning har jag hört en fågel viska. Där kommer linnefrotté och våfflat linne att finnas bland annat. Älsklingshanddukarna hos Svenska Inredningsbolaget, ska bli himla kul att se vad han hittar på för att rama in dem.

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>