Bädda för sommaren

Sommaren verkar vara en tid för sovrumsrenoveringar. Jag har pratat med många trevliga kunder som står i färd med att inreda sitt sovrum för sköna drömmar. Så kul tycker jag! Vi tillbringar en himla massa tid i sovrummet och i sängen och detta med sänglinne känns onödigt bortprioterat då sovrummet ska inredas. Snygga sängkläder och sköna påslakan och örngott är värt att välja med omsorg. Sov gott och vakna snyggt. Så när mina kunder tar sig tid att ringa för att be om råd och diskutera innan de väljer blir jag toppenglad. Självklart får man ringa till en nätbutik också tycker jag! Både för att fråga om råd och beställa. Alla är välkomna!

Just till sommaren är det extra skönt med lakan i linne och min favorit just nu är de naturfärgade sommarlätta i tvättat linne.

Bilder: ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>