Inreda med textilier

Fler frågor dimper ner från det japanska tv-teamet allt eftersom de bestämmer sig för agenda och manus. Inför besöket vill de veta hur jag själv inreder och hur jag tänker kring textil och inredning. Allt ställs på sin spets, hur gör jag egentligen och hur ser det egentligen ut hemma hos mig? Har jag någon röd tråd och tanke? Jag funderar och försöker berätta. Det är inte så lätt att sätta ord på sitt hem tycker jag. Vårt hem är ju ingen utställningsplats och inget stort palats utan allt som oftast mest en ordinär lägenhet fylld av barn, tonåringar, grejer, skor och kläder. Någonstans där mitt emellan, bakom eller under så finns ju det som vi valt ut för att vi tycker att det är vackert och pryder sin plats, plus kanske bjuder på fina minnen. Det är det jag nu försöker lyfta fram och berätta om i vår mailväxling med tolk och koordinator. I dag har jag haft stor fotosession för att beskriva det ännu lite bättre. Vi får se om jag lyckas? Jag hoppas och tror det. Hur som helst så känns det otroligt och roligt att det nu blir av. Att snart få möta dessa fantastiska människor som tar sig tvärs över jorden för att besöka vårt lilla land och intresserat titta på det som vi har av allt från ny design till hantverksarv.

Bilder: ByCharlotte

One comment

  1. Pingback: Sommarfrukost och tv-planering | ByCharlotte

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>